MEDISCOPE/ haaranalyse

Wij zijn een gecertificeerde kapsalon van het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek mogen uitvoeren met een Medi-scoop. Hiermee maken wij zichtbaar hoe de conditie van je haar en hoofdhuid is.

Haar- en hoofdhuid problemen zijn niet altijd met het blote oog zichtbaar. Met de Medi Scoop, dit is een camera die het haar en de hoofdhuid tot 200x vergroot, krijgen wij een gedetailleerd beeld van uw haar- en hoofdhuid conditie. In de salon geven we je haar en hoofdhuid een eerste intensieve behandeling. Je krijgt van ons ook een uitgebreid advies welke producten je thuis wel en niet moet gebruiken. Immers, na de behandeling in de salon zul je de Mediceuticals producten thuis zelf moeten aanbrengen. Door de behandeling thuis door te zetten kun je het probleem echt structureel aanpakken. Na twee weken nodigen we je uit voor een controle-afspraak. Opnieuw wordt uw hoofdhuid gescand en bespreken we de resultaten. En wat je verder nog kunt doen om je haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen.U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend advies.

Uiteraard krijgt u advies over een eventueel te volgen behandeling en producten voor thuisgebruik. Of het nu gaat om een droge, vette, schilferige hoofdhuid. Of zelf ernstige roos of psoriasis, Mediceuticals gaat het probleem te lijf. Ook voor overmatige haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. menopauze en zwangerschap is een therapie ontwikkeld. Tevens geeft Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben met chemotherapie.

Het betreft hier een medicinaal, dermatologisch geformuleerd product. De erkende farmaceutische formules zijn klinisch getest en door het Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) gekeurd voor behandelingen in een breed spectrum van hoofdhuid en huidproblemen.

De Mediceuticals Scope behandeling zal een half uur in beslag nemen. Wel vragen we u van te voren een afspraak te maken om onnodig lang wachten te voorkomen. Wil je meer weten over de Mediceuticals producten of wil je persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek in onze salon!

Mediceuticals heeft voor elk hoofdhuid en haarprobleem een geschikte behandeling.